Five pocket-bukser og jeans

De bør have deres faste plads i ethvert klædeskab: MEYERs five pocket-jeans. De er maskuline og afslappede, samtidig er de robuste, bekvemme og sporty. Five pocket-bukser kan du bruge hele året, både på kølige vinterdage og om sommeren. I MEYERs onlineshop finder du et stort udvalg af five pocket-jeans i Slim, Regular Fit og Skinny Fit. Brug jeansene i fritiden eller på kontoret, afslappet eller lidt mere formel. Five pocket-jeans fra MEYER er alsidige, moderne og behagelige at have på.

Læs mere
Side
  1. Pris fra 799,00 DKK Regular Price 999,00 DKK
  2. Pris fra 799,00 DKK Regular Price 999,00 DKK
  3. Pris fra 799,00 DKK Regular Price 999,00 DKK
  4. Pris fra 879,00 DKK Regular Price 1.099,00 DKK
  5. Pris fra 849,00 DKK Regular Price 1.099,00 DKK
Side
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Hemmeligheden bag five pocket-jeansene
Five pocket-jeansene er kommet for at blive. Næsten enhver mand har et par jeans i klædeskabet, for inden for de sidste mange årtier er ingen bukser blevet brugt så ofte og så meget som five pocket-jeansene. Deres hemmelighed: De er maskuline og afslappede, samtidig er de robuste, bekvemme og sporty.
Five pocket-jeansene findes i flere pasformer og farver
Som navnet antyder har five pocket-jeans fem lommer. Blandt andet en lille møntlomme, der er perfekt til opbevaring af småmønter. Hos MEYER Hosen finder du et stort udvalg af five pocket-bukser. Ud over Slim, Regular Fit og Skinny Fit tilbyder MEYER et stort udvalg af materialer og farver.
Five pocket-bukser passer også perfekt til høje temperaturer
Til sommersæsonen får du hos MEYER et udvalg af five pocket-bukser i lyse pastelfarver. Desuden findes der en kort model, der er perfekt til det varme sommervejr. Kombiner dem med en T-shirt, og nyd de varme dage med et par moderne five pocket-denimshorts.
Mange kombinationsmuligheder
Med et par five pocket-jeans rammer du som mand altid plet. Ikke kun, fordi denne klassiker er robust, behagelig og afslappet, men også, fordi der er uendelige kombinationsmuligheder. Næsten alt passer til five pocket-jeans: I fritiden kan du kombinere dem med en poloshirt og sneakers. Men de passer også perfekt som businessoutfit! Sæt dem sammen med en formel skjorte og en herrejakke. Lædersko og et bælte afrunder det perfekte look.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.