Sorte bukser

Sorte bukser er et must i enhver mands garderobe. Uanset, om det er chino- eller uldbukser, så er kombinationsmulighederne med sort næsten uendelige. Denne neutrale farve er perfekt til at sætte sammen med andre farver og mønstre. Både til hverdag på arbejde og i fritiden – med et par sorte bukser er du altid klædt godt på. Buksernes betydning for looket må ikke undervurderes. De får bæreren til at se højere ud og gør figuren harmonisk. I butikken hos MEYER kan du finde sorte bukser i mange forskellige materialer og pasformer.

Læs mere
Side
  1. Pris fra DKK 999,00 Regular Price DKK 1.299,00
  2. Pris fra DKK 450,00
  3. Pris fra DKK 450,00
  4. Pris fra DKK 450,00
  5. Pris fra DKK 799,00 Regular Price DKK 999,00
  6. Pris fra DKK 849,00 Regular Price DKK 1.099,00
  7. Pris fra DKK 450,00
  8. Pris fra DKK 450,00
Side
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

SORTE BUKSER FRA MEYER ER ET MUST I ENHVER MANDS GARDEROBE
Har du travlt og ikke meget tid til at tænke på at kombinere dit outfit? Så er sorte bukser i klædeskabet det ideelle, for de kan kombineres med alle farver og mønstre.

EN BUKS, DER PASSER TIL ALT
En sort buks fra MEYER kan bruges sammen med de mest forskellige outfit. Selv de sorte bukser i uld kan nemt forvandles fra elegante til casual. Det gøres nemt ved blot at kombinere bukserne med en pullover eller en poloskjorte og et par sneakers. Med en skjorte virker sorte benklæder formelle og er det ideelle look til hverdagen på kontoret eller forretningsmøder. Med en kulørt pullover, skjorte eller jakke er sorte benklæder det perfekt outfit. Dette basiselement passer til enhver farve og stil.

EGNET TIL ALLE FIGURTYPER
Sorte bukser har endnu en stor fordel: De gør figuren slankere og højere. I butikken hos MEYER kan du finde sorte bukser i mange forskellige pasformer og materialer.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.