MEYER - TROUSERS FOR A PERFECT FIT

Bæredygtige herrebukser med perfekt pasform MEYER producerer bukser til mænd. Det har vi gjort siden 1960. Ikke kun kvalitet har absolut topprioritet for vores familiedrevne virksomhed, men også konsekvent bæredygtighed. Vores filosofi: 360° RESPONSIBLE FASHION – Mode med ansvar. Bomuld i økologisk kvalitet eller fairtrade-kvalitet. Ren uld og high performance-fibre, hovedsageligt genanvendt. Udvalgte naturfibre – fra genopdaget til innovativ. Vi sørger for, at produktionen er fair og miljøvenlig. Det står vi inde for, fordi vi har egen produktion i Europa. Vi tilbyder vores kunder innovative modeller – fra de dynamiske activity-bukser OSLO til de moderne chinos BONN. For alle gælder dog: Førsteklasses materialer, fremragende pasform og praktiske detaljer. MEYER – Bæredygtig. Europæisk. Fair. Vores kendetegn: – Alle vores bomuldsbukser er af ren økologisk bomuld eller fairtrade-certificeret bomuld – MEYER er som TOPMÆRKE «Herrebukser 2021» blevet hædret af TextilWirtschaft og vandt i kategorien Bæredygtighed – Egen europæisk produktion – certificeret af MADE IN GREEN by OEKOTEX – «100 % klimaneutral virksomhed» & «100 % klimaneutrale produkter» – certificeret af Fokus Zukunft

FASHION, MODE, TRENDS – ALTID MED PÅ SIDSTE MODE MED MEYER

Hos MEYER finder du aktuelle modetrends for alle mænd, der har særligt fokus på kvalitet, god pasform og bæredygtighed. I vores onlinebutik finder du med garanti de helt rigtige bukser til enhver anledning. Klassiske bukser som lærredsbukser til kontoret eller afslappede jeans til fritidsbrug. Vi klarer også korte og lange golfbukser. Siden vores grundlæggelse i 1960, altså for mere end 60 år siden, har varemærket MEYER stået for kvalitet ned til mindste detalje og for perfekt pasform. Den store kundetilfredshed bekræfter det. Aktuel herremode fra five pocket- og flat front-chinos til bermudashorts bør være en del af enhver mands garderobe. Også mode til mænd er underlagt løbende forandring. Men selvfølgelig findes der standardbukser og evergreens – klassikere som blue jeans eller beige chinos går aldrig af mode. Hold dig orienteret eller abonner på vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af vores kampagner. Vores mange bukser og selvfølgelig den store jubilæumskampagne 60 år med MEYER finder du dog også direkte her online.

BÆREDYGTIGE BUKSER FRA MEYER ER MUSTHAVES – LIGESOM MODELLERNE FRA VORES CASUAL LABEL M|5

Et outfit til mænd står og falder med de rigtige bukser. MEYER sikrer dig en perfekt pasform og omhyggelig forarbejdning i egne europæiske fabrikker – fair, miljøvenlig og 100 % klimaneutral. Se vores alsidige M|5-modeller i kategorien Jeans. Slim, Super Slim eller Regular: Vi har helt sikkert den rigtige pasform til dig. I kategorien Bomuldsbukser tilbyder vi dig ud over vores forskellige faconer og modeller også forskellige materialer. Kig forbi i vores Pasformguide for at få et overblik. Det vigtigste: Bomulden er dyrket på kontrollerede økologiske landbrug. Ikke kun derfor er MEYER et af TOPMÆRKERNE, når det gælder bæredygtighed. Vores produktion er certificeret af Fairtrade og MADE IN GREEN fra OEKOTEX. Vi tilbyder også bukser fra FAIRTRADE-certificeret bomuld. Aktuelle trends inden for herremode – i sommersæsonen betyder det eksempelvis: Bukser af hør eller let økologisk bomuld. Eller shorts. I vintersæsonen dominerer fløjls- og termobukser eller tykkere materialer. Bomuldsbukserne og jeansene fra MEYER og M|5 er i topkvalitet, og de holder længe. Også store størrelser i herrebukser findes i vores onlinebutik.

KØB HERREBUKSER ONLINE, OG NYD GODT AF ALLE FORDELENE

Se vores store sortiment, og bestil dine kvalitetsbukser i MEYER-onlinebutikken. Du nyder godt af vores fordele, for eksempel gratis levering og returnering samt sikker betaling. Hos os finder du det, du søger efter til dit nye yndlingsoutfit, uanset om det er til fritid eller kontor. Også til din næste fest finder du de perfekte bukser hos MEYER. Vi har herrejeans med forskellige vaskeeffekter eller sporty chinos og bukser i trendy farver, både i mange varianter og selvfølgelig også i store størrelser. Vores bukser er særligt kendetegnet ved deres førsteklasses forarbejdning, de lækre materialer og den bæredygtige produktion. Hos os finder du også et bredt udvalg af bælter, som passer til dit outfit, og som sætter prikken over i’et. Bestil sikkert og komfortabelt både bukser og bælter, der passer til din livsstil, i MEYERs onlinebutik. MEYER er blandt topmærkerne inden for herremode. Virksomheden MEYER-HOSEN AG er allerede i dag 100 % klimaneutral og tilbyder dig 100 % klimaneutrale produkter.

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.