Business jeans

Elsker du at have jeans på i hverdagen, og vil du heller ikke undvære denim på kontoret? Så er vores M|5 business jeans lige det, du leder efter.
Diskrete, tilbageholdende farver og jævne vaske uden used- eller destroyed-effekter gør dem til en elegant model i et business casual outfit.

Læs mere
Side
  1. Pris fra DKK 799,00 Regular Price DKK 999,00
  2. Pris fra DKK 849,00 Regular Price DKK 1.099,00
Side
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Jeans er det mest alsidige stykke tøj i mandens garderobe. Se vores M|5 herrejeans med forskellige snit og materialer til dit nye businessoutfit.

Jeans og denimbukser har altid været den hurtigste vej til et casual outfit. I vores sortiment af M|5 herrebukser finder du også elegante jeansmodeller til det perfekte, kontorduelige smart casual outfit.
Et par mørkeblå herrejeans er perfekt til et elegant look. De klassiske blue-jeans og en hvid eller ternet skjorte er også egnet til uformelle forretningsmøder.
Med en sporty herrejakke eller cardigan løfter du dit look til et nyt formelt niveau. Også et par sorte jeans egner sig til enhver anledning.
Sæt dine black denim-jeans sammen med en hvid skjorte med et smalt snit og slips til et smart look eller brug dem sammen med sweatjakker og T-shirts med grafisk print for at få et casual look.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.