Grå bukser

Grå herrebukser er blevet en naturlig del af vores hverdag. Vi tilbyder alt fra de klassiske grå stofbukser til grey used-denim. Blandt de mest kendte er nok de klassiske grå stofbukser.  Men også chinos og shorts er meget populære. De er af let stof og er superbehagelige at have på.

Læs mere
Side
Side
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Herrebukser i grå – et must i businessgarderoben
Grå herrebukser findes i mange forskellige materialer og faconer. Der findes altså et passende par bukser til enhver lejlighed. Til festen, til træningsturen eller bare til den hyggelige gåtur. Du kan altid finde et par passende bukser. Hos MEYER Hosen. Swingpocket, chinos eller five pocket-bukser – du kan altid finde et par passende bukser. Hos MEYER Hosen.

Grå uldbukser
For at få det perfekte businessoutfit kan du kombinere dine grå herrestofbukser med en blazer, en cardigan og elegante sko.
Meyers typiske linning og det førsteklasses yderstof sikrer optimal komfort og nem pleje.

Grå jeans er enormt alsidige
Forskellige vasketeknikker, lys eller mørk eller med destroyed effect gør grå jeansbukser meget alsidige i brug, og de kan være en del af et tilbagelænet fritidsoutfit eller et elegant kontoroutfit.
Hvis du vælger et par grå jeans, er det selvfølgelig vigtigt, at de passer perfekt. Hos MEYER Hosen finder du bukser i alle størrelser og faconer.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.