Bomuldsbukser

Bomuldsbukser

Bomuldsbukser er populære, både i fritiden og på arbejdet. De er moderne, plejelette og er behagelige at have på: MEYERs typiske stræklinning og andelen af elastan sikrer særlig høj bærekomfort. Der tilbydes mange forskellige varianter og former, fra lette sommerbukser over bermudashorts hen til de klassiske jeans. Det særlige ved MEYER-bomuldsbukser er forædlingen af stoffet i virksomhedens eget vaskeri. Du kan vælge mellem ensfarvede, mønstrede, dobbelt farvede eller udvaskede bomuldsstoffer. Vi bruger kun økologiske og ufarlige tilsætningsstoffer til forædling af vores MEYER-bukser. Vores vaskeri med integreret vandrensningsanlæg er et eksempel på vores ansvar over for miljøet.

Læs mere
Side
Side
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Herrebomuldsbukser fås i de klassiske farver sort, grå og blå, men også varme nuancer som brun, bordeaux og sennep bliver stadig mere populære. Diskrete farver er særligt velegnede til kontoret og kan fint kombineres med en blazer eller en herrejakke. Også med hensyn til pasformen byder bomuldsbukser på mange muligheder. De populære jeans, de klassiske businessbukser og de afslappede chinos er eksempler på det brede udvalg af bukser, som passer til enhver anledning, og som du kan finde i vores onlineshop.
Afhængigt af det valgte design får du et sporty eller et elegant udtryk. Herrebomuldsbukser med et lige snit passer særligt godt til festlige lejligheder. I fritiden kan du med fordel vælge lidt mere løstsiddende bukser eller jeans i used look.

DISSE HERREBOMULDSBUKSER FÅR DU HOS MEYER
I Meyer Hosens onlineshop finder du mange varianter af de populære herrechinos: Modellerne Roma og Diego er perfekte til det sporty og velplejede look. "Regular Fit" har lige ben, en moderne silhuet, normal livhøjde og normal fodvidde. Vores modeller New York, Rio, Oslo og Dubai fås i "Modern Fit" og har en lidt slankere silhuet, normal livhøjde og en fodvidde på 38 cm. Vores herrechinos Bonn og Dublin i "Italian Fit" overbeviser med deres slanke, men alligevel komfortable silhuet og er det perfekte valg til modebevidste mænd.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.