Chinojeans

Chinojeans til herrer
Et par chinojeans til herrer er kendetegnet ved deres stilistiske miks af chinostofbukser og gængse jeans (denim). MEYER Hosen tilbyder en bred vifte af bukser i chinodesign, som er fremstillet af stretchdenim. Uanset hvilken model du bestemmer dig for, ser de casual bukser ganske enkelt fantastiske ud til et par sporty, flade sneakers. På kontoret eller i ferien – du kan ikke gøre noget forkert, når du køber et par alsidige chinojeans til herrer. De er ikke blot behagelige at have på, de kan også bruges til utallige anledninger.
De er også førstevalget, når der skal vælges businessoutfit til casual friday. De giver dig topkomfort hele dagen og er således en behagelig model.

Læs mere
  1. Pris fra 879,00 DKK Regular Price 1.099,00 DKK
  2. Pris fra 849,00 DKK Regular Price 1.099,00 DKK
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Chinojeans:
Denimchinos til herrer er meget populære som alternativ til klassiske bomuldschinos. De er superkomfortable hele dagen og kan desuden bruges til utallige anledninger. Chinojeansene er en sand klassiker, der som basic har sin plads i ethvert klædeskab.

Blandt vores MEYER DENIM CHINOS finder alle mænd snittet, der passer til dem. Herrer med smallere ben bør ty til et par chinos med slim fit-pasformen (modellerne Bonn, Carnoustie, Dublin) eller modern fit (New York, Chicago). Disse snit har smalle ben og en forholdsvis smal fodvidde. På trods af slim fit-pasformen har chinos i modsætning til jeans et luftigt snit omkring lårene, så de er meget behagelige at have på hele dagen.

Mænd med lidt bredere og mere muskuløse ben bør vælge et par chinobukser med pasformen regular fit (modellerne Roma, Diego og Oslo). Disse modeller har lige ben med et løstsiddende snit, som giver masser af plads til benene

Sammen med fine lædersko eller monks, en skjorte og en herrejakke er de moderigtige chinojeans kontorduelige.
Hvis bukserne smøges lidt op, ser looket særdeles smart ud og er velegnet til en forretningsfrokost.
Til dette look bør der helt klart vælges klassiske jeansfarver, farver som blue-stone eller dark-denim, så outfittet stadig er herligt enkelt.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.