Stretchjeans

Stretchjeans fra MEYER Hosen
Vi er altid i bevægelse i hverdagen – uanset om du cykler på arbejde, er på shoppingtur med sine kære eller danser til fødselsdagsfesten hos en ven. Med vores MEYER HOSEN-stretchjeans er der intet til hinder for en begivenhedsrig dag. Vores stretchjeans til herrer, som med det fleksible materiale altid tilpasser sig bevægelserne og garanterer bevægelsesfrihed. Den runde linning, som er patenteret af MEYER Hosen, garanterer en perfekt pasform.

Læs mere
Side
  1. Pris fra DKK 849,00 Regular Price DKK 1.099,00
Side
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Jeansbukser som også kort kaldes for jeans, har godt nok hørt til de mest populære bukser inden for moderne fritidstøj i årtier, men på trods af det gav denne buksemodel med sit robuste og stabile bomuldsstof dig en komfort, som snarere kan beskrives som hård og stiv. Med stretchjeans imødegår vi hos MEYER Hosen mænds ønske om en større komfort og tilbyder med vores stretchjeans en særdeles bred vifte af stretchjeans-modeller. Fra den klassiske, bløde og behagelige swingpocket-model og denimchinos til M|5 Skinny-modellen med et robust udseende. Hos os finder du dine yndlingsjeans.
Vi forarbejder kun europæisk denim af høj kvalitet med kvalitetselastaner som lycra eller T400. Vores superstretchjeans er især meget populære på grund af deres store komfort og fremragende recoveryegenskaber. Det strækbare stof tilpasser sig kroppen og garanterer masser af bevægelsesfrihed, så der heller ikke er noget, der klemmer, når man sidder ned. Især ved bukser med et smalt snit er det en fordel; men også modeller med lidt mere vidde fremstilles af stretchmateriale for at sikre komforten.

Stretchjeans til herrer er perfekt til fritiden. Sammen med en flonelskjorte og snørestøvler kan de for eksempel realisere et moderne, naturligt look. Med en hvid skjorte og lædersko ser jeansbukserne derimod nærmest elegante ud. Stretchjeans er også egnet til urbane styles: Modeller med et vidt snit i used-look kan herrer for eksempel sætte sammen med brogede printshirts, stilfulde sneakers og en trucker cap. Bukserne fås i mange lækre vaske og farver. Der er alt, hvad hjertet begærer – fra de klassiske blå denimjeans og sorte modeller til de farveglade coloured denim-modeller.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.