Slim Fit Jeans

Er du på udkig efter en buks med høj komfort og moderne pasform? Så er Slim Fit Jeans det rigtige valg for dig.  På trods af den slanke pasform, så sikrer bomuldsmaterialerne med stretch en behagelig bærekomfort. Bukserne er perfekte til hverdagen på arbejdet i kombination med en skjorte, men også i fritiden med sneakers. De mange kombinationsmuligheder gør Slim Fit Jeans til et must.

Læs mere
Side
  1. Pris fra 799,00 DKK Regular Price 999,00 DKK
  2. Pris fra 849,00 DKK Regular Price 1.099,00 DKK
  3. Pris fra 799,00 DKK Regular Price 999,00 DKK
  4. Pris fra 879,00 DKK Regular Price 1.099,00 DKK
  5. Pris fra 879,00 DKK Regular Price 1.099,00 DKK
  6. Pris fra 799,00 DKK Regular Price 999,00 DKK
Side
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

SLIM FIT JEANS fra Meyer
Moderigtige, komfortable og tætsiddende – I MEYERS sortiment kan du finde Slim Fit Jeans i herremodeller, der imponerer både med deres moderne pasform og høje komfort. Vores model M|5 Slim har en tætsluttende silhuet.

Tidligere havde bukserne et meget lige snit og blev også kaldt gulerodsbukser. Slim Fit Jeans er en moderne nyfortolkning af disse tætsiddende bukser. De sidder tæt langs hele sømmen og omkring låret. Buksebenenes snit gør, at de er tætsiddende men ikke ligger direkte op til huden. Derfor føles jeansene bekvemme og glider ikke på benet. Desuden kan et par Slim Fit Jeans nemt få dig til at se ud, som om du bruger mindst en størrelse mindre.

JEANS SLIM FIT TIL MÆND: HVEM ER DE EGNET TIL?
Disse tætsiddende jeans passer især godt til slanke mænd. Kropsstørrelsen spiller kun en mindre rolle. Faktisk er denne model også perfekt til dem, der ønsker at virke et par centimeter højere, for disse Slim Fit Jeans giver et højere indtryk, fordi benene virker længere. Slim Fit Jeans er desuden ideelle til mænd, der kan lide at fremhæve deres sporty figur, fordi modellen fremhæver benene.

TÆTSIDDENDE PASFORM MED HØJESTE BÆREKOMFORT
Stramtsiddende jeans? For de fleste mænd lyder det ikke særlig bekvemt – men det første indtryk snyder. For Slim Fit Jeans fra M|5 er fremstillet af komfortable bomuldsmaterialer med stretch. Det elastiske materiale sikrer, at bukserne udvides lidt, når de tages af og på, og ikke strammer, når du har dem på. Bomuldsstoffet gør endvidere jeansene hudvenlige, åndbare og samtidig slidstærke. Jeansene i onlineshoppen fra Meyer Hosen er alle i højeste kvalitet og fremstillet i Europa på vores egne produktionsanlæg. I produktionen lægger vi særlig vægt på sociale og miljømæssige aspekter. Derfor har vi også opnået Fairtrades OEKO-TEX-certificering.

MODEBEVIDST, CASUAL, ELEGANT: JEANS I SLIM FIT-STIL TIL MÆND TIL ENHVER LEJLIGHED
Slim Fit Jeans kan fås i mange modeller, så du kan altid finde den rigtige model til enhver lejlighed. Uanset, om det skal være et casual og afslappet fritidslook eller elegant sort til kontoret – Slim Fit Jeans ser altid godt ud. Kombinér bukserne med en enkel T-shirt til hverdagsbrug. Denne kombination passer til næsten alle sko, uanset om det er sneakers eller espadriller Du kan også bruge Slim Fit Jeans på kontoret med jakke og skjorte. Med en poloskjorte og et par casual sneakers opnår du et sportsligt look.

De mange kombinationsmuligheder gør Slim Fit Jeans til mænd til et absolut must.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.