Regular Fit Jeans

Bukser med pasform, som får enhver mand til at se godt ud. Disse diskrete jeans er designet med et snit, som får dig til at se lidt større ud. Hvis du vælger en mørk farve, kan dette skjule mindre "problemområder" og give dig en harmonisk figur. I onlineshoppen fra MEYER kan du finde Regular Fit Jeans både i det klassiske Five Pockets-design og i flere varianter af Chino-modellen. Det giver dig mulighed for at kombinere disse bukser med forskellige outfit. MEYER Regular Jeans er en klassiker til hverdag.

Læs mere
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

REGULAR FIT JEANS TIL MÆND: HVERDAGSKLASSIKEREN
Den evige jeansmodel. I begyndelsen af det 20. århundrede var jeans guldgravernes robuste arbejdstøj. I dag er de en modeklassiker, som tilbyder uendelige kombinationsmuligheder og hører hjemme i enhver garderobe. Uanset, om det til et forretningsmøde, en casual fredag på kontoret eller i fritiden, så passer et par Regular Fit Jeans altid perfekt til lejligheden.

DINE PERFEKTE HERREJEANS I REGULAR FIT KAN DU FINDE PÅ MEYER HOSEN
Ønsker du det typiske 5 pocket look eller en af vores forskellige Chino-modeller i denim? De traditionelle jeans er utrolig smarte. Det betyder ikke noget, om du er lille eller stor, yngre eller ældre, slank eller kraftig – disse enkle Regular Fit Jeans ser godt ud på alle mænd. Det lige snit får dig endda til at se lidt større ud. Et lille tip: Mørke farver skjuler "runde taljer", mens lyse farver ser særligt godt ud på sportslige mænd. Men det afgørende er, at de passer.

KLASSISKE JEANS TIL ALLE LOOK
Takket være deres enkle udseende kan disse jeans i Straight Fit-modellen til mænd kombineres som næsten ingen anden beklædningsgenstand. Det gør jeans til den ideelle ledsager til enhver lejlighed. Det afslappede fritidslook med Straight Fit Jeans fuldendes med en trendy skjorte og sneakers. På kølige dage skiftes skjorten blot ud med en pullover. Til kontoret og finere lejligheder uden dresscode er Straight Fit Jeans i kombination med skjorte og elegante lædersko et elegant og samtidig afslappet look. Til et aftenparty er jeans til mænd med iøjnefaldende forvasket look og en enkelt skjorte et oplagt valg.

KLASSISK STRAIGHT FIT JEANS TIL MÆND: DESIGNET TIL VELVÆRE
Det elastiske strækstof gør disse jeans til en uundværlig del af en moderne stil. Og linningen sikrer en perfekt pasform i taljen. Vi forarbejder bomuld og denim i både nyt og forvasket look. Den specielle denimeffekt er håndfremstillet, og det gør hver enkelt jeans unik. Smart design, innovative detaljer og fair produktion fra MEYER, specialisten i bukser til mænd gennem mere end fem årtier.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.