Blå bukser

Elegante habitbukser til kontoret, sporty chinos eller afslappede jeans til fritiden – blå har altid været en god farve til herrebukser. Blå bukser er en vigtig del af din garderobe. De danner basis for mange forskellige looks og fås i mange forskellige farver og pasformer, så alle kan finde en model, der passer til den personlige smag.

Læs mere
  1. Pris fra DKK 849,00 Regular Price DKK 1.099,00
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Blå som farve for herrebukser forbindes også ofte med det klassiske marinelook, der på kontoret giver et sofistikeret og elegant udtryk. Blå herrebukser fås i mange forskellige farvenuancer: For eksempel giver meget mørke varianter et ædelt og klassisk look til anledninger, hvor en elegant påklædning kræves. Lyse farvenuancer passer fint og er meget populære til den mere afslappede garderobe.

Superpopulære og altid elsket: blå jeans. Blå jeans er den absolutte klassiker blandt de blå bukser. I generationer har deres mangfoldige udtryk skabt begejstring: Også i Meyer-kollektionen fås blue jeans i mange flotte faconer og farveudtryk.
Også stofbukser, som for eksempel chinos, tilbydes i mange forskellige blå nuancer. Eksempelvis er modeller i dyb havblå meget klassiske og passer i enhver situation. Mere frisk og meget moderne er varianter i lysende lyseblå. Især om sommeren vækker de opsigt. Brug dine blå bukser sammen med en fritidsskjorte og hvide sneakers som fritidsoutfit og med blazer, herrejakke og hvid skjorte, når du er på arbejde.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.