Chinos

Chino-bukser fra MEYER fremhæver dit look. Kombinér dine chino-bukser som du selv vil, elegant eller casual. Uanset om du er iklædt benklæder i uld om vinteren eller chinos i bermudalængde om sommeren – med et par bukser fra MEYER vil du altid gøre indtryk. I vores onlineshop finder du bekvemme chino-bukser til den modebevidste mand. Sammen med den klassiske flat front-buks, en casual chinomodel og en variant med swing pocket tilbyder vi også mange andre trendy varianter. Vi er sikre på, du finder lige det, du leder efter.

Læs mere
Side
  1. Pris fra DKK 999,00 Regular Price DKK 1.299,00
Side
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

MEYER Hosen – specialisterne i chinos til mænd
Chinos til mænd er en klassiker med et enormt potentiale, når en garderobe skal kombineres – man kan næsten ikke forestille sig et klædeskab uden. Hos MEYER Hosen finder du alle populære buksemodeller i forskellige pasformer, kvaliteter og farver.
Uanset om du på udkig efter en klassisk flat front-buks, et par casual chino-bukser, en variant med swing pocket eller andre moderigtige varianter af de populære chinos, så har vi det, du søger.

HOS MEYER FINDER DU DISSE HERRECHINOS
I MEYER Hosen onlineshop kan du finde et bredt sortiment af chino-bukser til mænd. Modellerne Roma og Diego er perfekte bukser til et sportsligt look. Pasformen Regular Fit er en model med lige ben, en moderne silhuet og normal taljehøjde og buksebensbredde. Vores modeller New York, Rio, Oslo og Dubai hører til linjen med pasformen Modern Fit, der har en lidt slankere silhuet med normal taljehøjde og bukseben med en bredde på 38 cm. Vores herrechinos Bonn og Dublin i linjen "Italian Fit" imponerer alle med deres slanke men komfortable silhuet – de perfekte bukser til den modebevidste mand.

CHINOBUKSER TIL MÆND TIL ALLE ÅRSTIDER
Uanset hvilken pasform du beslutter dig for, så fremhæver Chinos fra MEYER Hosen dit look perfekt. Vi tilbyder et bredt udvalg i vores onlineshop, fra de klassiske chinos i uld eller bomuld til de sæsonbetonede Chinos-modeller i hørblanding, fløjl eller thermo-modellen. Selvfølgelig må chinos i bermudalængde ikke mangle i sommergarderoben. Chino-bukser til mænd er en rigtig allrounder. De kan både være elegante eller casual alt afhængig af, hvad du kombinerer dem med. Du kan både bruge dem på kontoret og i din fritid.
Hvis du ønsker et elegant udseende, så kan du kombinere dine herrechinos med en herreskjorte, jakke og – hvis lejligheden kræver det – et slips. Snøresko i læder eller elegante slippers er det perfekte tilbehør. Eller skal det være casual? Så vælger du blot en poloskjorte, en T-shirt eller en denimskjorte til dine chino-bukser. Når temperaturen tillader det, kan du smøge dine bukser op. Sneakers eller stofsko er det perfekte match. De lette bukser, der oprindeligt kun var til sommerbrug, tilbydes nu også i varmere stoffer i MEYERs onlineshop. Om vinteren kan du matche din chino-buks med en strikket pullover og lace up-støvler.

Historien om chino-bukserne
Chino-modellen blev første gang anvendt i 1902 som en del af uniformen i USA's hær. Mændene fik smag for bukserne og brugte dem også i fritiden. Unge tog også chino-modellen til sig og gjorde den endnu mere populær. I dag benyttes chino-bukser ikke kun af unge, men af mænd i alle aldersklasser.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.