Business-benklæder

Gode business-bukser forener et elegant design med optimal komfort. Navnlig i dit professionelle liv ønsker du at give modparten et kompetent og selvbevidst indtryk – derfor er kvaliteten af vores benklæder til business og andre vigtige lejligheder vores højeste prioritet. Vi forarbejder fint, langhåret pimabomuld og fin ren ny uld fra anerkendte italienske væverier. Slanke silhuetter, to-tone-effekt og mikrotekstur giver vores bukser det moderne look. Den klassiske farvepalet er udvidet med sæsonbestemte trendfarver. Elegante chinos fra MEYER – det perfekte basiselement til din kontorgarderobe.

Læs mere
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Business-bukser til mænd

Især på arbejdet er det tit det første indtryk, der tæller – det skal være stilfuldt og selvsikkert. Til det perfekte businesslook anbefaler vi beklæder i høj kvalitet med perfekt pasform fra MEYER. Vælg en af vores elegante chino-modeller i bomuld – navnlig til efterår og vinter – eller en flat front-model i fin uld. Om modellen skal være Italian, Regular eller Modern Fit er et spørgsmål om personlig smag. Farveudvalget er klassisk: Sort, blå og en række grå- og beigetoner er perfekte til kontorbrug og vigtige møder. Takket være den slanke silhuet, to-tone-effekten og mikroteksturen fremstår vores business-bukser både moderne og nutidige. På en casual fredag må det godt være lidt mere afslappet – en enkel five pocket-jeans eller farveglad chino-model er det rigtige valg til at indlede weekenden.

Sådan kombinerer du business-bukser

I dagligdagen på arbejdet er det vigtigt at udstråle seriøsitet og kompetence. Derfor bør du lægge særlig vægt på dit valg af tøj. Med en velsiddende skjorte, en jakke med koordineret farvetone og et par elegante lædersko er du klædt perfekt på til enhver lejlighed. Vores business-bukser ser også flotte ud med en fin strikpullover i afstemt farvetone. Sæt dit eget særpræg på dit outfit med et tilbehør i særklasse: Vælg et fint armbåndsur eller en af vores populære livremme i ægte læder – de er ikke kun praktiske men giver også dit outfit det lille ekstra raffinerede anstrøg, som der bliver lagt mærke til.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.