Belæring om Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Du har inden for 14 dage ret til at fortryde denne kontrakt uden oplysning af grunde. Fortrydelsesfristen udgør 14 dage fra den dag, hvor du eller en af dig navngivet tredjepart, som ikke er transportøren, har taget varerne i besiddelse. For at bruge din fortrydelsesret, skal du over for os, (MEYER-HOSEN AG, Hauptstraße 30, 51580 Reichshof-Denklingen, e-mail: service@meyer-hosen.com, fax: 02296 8950), ved hjælp af en entydig erklæring (f.eks. via brev, telefax eller e-mail) informere om din beslutning om at fortryde denne kontrakt. I den forbindelse kan du benytte den vedlagte fortrydelsesformular, men dette er ikke obligatorisk. For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du afsender meddelelsen om fortrydelsen inden udløb af fortrydelsesfristen.

Fortrydelsens følger

Hvis du fortryder denne kontrakt, har vi pligt til omgående at tilbagebetale dig alle de betalinger, som vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (med undtagelse af de ekstraomkostninger, der er opstået fordi du har valgt en anden form for levering end den billigste standardlevering, som vi har tilbudt dig), dog senest inden for 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget meddelelsen om din fortrydelse af kontrakten Til denne tilbagebetaling bruger vi det samme betalingsmiddel, som du brugte ved den oprindelige transaktion, undtagen, hvis der foreligger en anden aftalte med dig; under ingen omstændigheder vil der blive opkrævet gebyrer for en sådan tilbagebetaling. Vi kan afvise tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne eller indtil du har dokumenteret, at du har sendt varerne tilbage, afhængig af, hvad der først bliver relevant. Du skal omgående og i alle tilfælde senest inden for fjorten dage fra den dag, hvor du har underrettet os om fortrydelsen af denne kontrakt, returnere eller indlevere varerne til os, (MEYER-HOSEN AG, Hauptstraße 30, 51580 Reichshof-Denklingen, e-mail service@meyer-hosen.com, fax: 02296 8950). Denne frist er overholdt, hvis du afsender varerne inden udløbet af fristen på 14 dage. Du skal kun selv afholde en eventuel forringelse af varens værdi, hvis denne forringelse af varens værdi stammer fra en til kontrol af varens beskaffenhed, egenskaber og funktionsmåde ikke nødvendig håndtering af varen.

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.