Dyrevenlige bukser i jomfruuld

wool trousers

Vores uldbukser i dyrevenlig jomfruuld er åndbare, temperatur- og fugtregulerende, smudsafvisende og krølfri – og så er de behageligt bløde og alsidige. Uanset om det er på arbejdspladsen, til fest eller i fritiden – med vores bukser i jomfruuld har du altid et outfit, der overbeviser – og så er stoffet let at pleje. Maksimal bærekomfort kombineres med optimal pasform og eksklusive funktioner. FAIR og bæredygtigt produceret i Europa!

Læs mere
  1. Pris fra 1.199,00 DKK
  2. Pris fra 949,00 DKK Regular Price 1.299,00 DKK
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Uldbukser, der kan kombineres på mange måder

Vi har et bredt udvalg af forskellige modeller og pasformer i jomfruuld. Vores modeller Bonn og Oslo i "Perfect Fit" har et slankt snit. Vores modeller Diego og Roma har et lidt bredere snit. I pasformen "Slim Fit" finder du bukser fra vores sporty linje M|5. Afhængigt af materialeblandingen fås vores nye uldbukser i forskellige kvaliteter. En øget polyesterandel sikrer høj strækbarhed med maksimal formstabilitet. De er vand- og pletafvisende og ekstremt lette at holde. Hvis du mangler varme bukser til vinteren, er vores flonelchinos det perfekte valg. Andelen af økologisk bomuld skaber en lettere tekstur og er garanti for optimal bærekomfort hele året rundt. Tidløs elegance, afslappet stil eller moderigtigt look – vores bukser i jomfruuld passer både til arbejdshverdagen, til festlige anledninger og til fritidsaktiviteter.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.