Uldbukser

Uldbukser

Uldbukser: En alsidig klassiker.
Uldbukser til mænd er en klassiker. Bukserne forener et tidløst udtryk med høj komfort. Afhængig af materialet er bukser af uld eller med uldandel det perfekte valg i overgangstiden mellem de forskellige årstider, i vintermånederne eller endda om sommeren. På grund af de mange farver og stoffer kan du bruge et par uldbukser i fritiden, men også på kontoret. Vores Meyer-uldbukser kan som regel vaskes og er plejelette.
Har du brug for et alternativ til chinos eller jeans, eller foretrækker du simpelthen bukser af uld? Hos os finder du et stort udvalg af modeller og farver.

Læs mere
  1. Pris fra DKK 799,00 Regular Price DKK 999,00
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Hvis du vil gøre et godt indtryk, er det vigtigt, at du også føler dig godt tilpas – og lækre bløde materialer giver øget velvære. Klassikeren blandt uldbukserne er grå eller sorte bukser. Pressefold og sidelommer er typiske detaljer, når du skal vælge et elegant businesslook. Bukserne virker meget noble sammen med en hvid skjorte og en passende blazer. Et moderne minimalistisk look får du med en sort rullekrave. Der findes mange ensfarvede varianter, men særligt med ternede uldbukser trækker du alle blikke til dig.
Uldbukser af høj kvalitet er grundudstyr med mange kombinationsmuligheder
Ud over de klassiske uldbukser omfatter sortimentet også andre buksetyper: Klassiske chinos, swingpocketbukser og vores five pocket-modeller, for blot at nævne nogle få. Hvis du ønsker et klassisk outfit, anbefaler vi et par uldbukser. Vores Meyer-uldbukser ser flotte ud og har høj bærekomfort. Brug dem sammen med en enkel skjorte og en herrejakke i tweed. Hvis det er lidt køligere i vejret, kan du vælge en matchende slipover under herrejakken. Du får en mere afslappet stil, hvis du vælger et par uldchinos: De passer rigtig godt sammen med en ternet skjorte eller en uldsweater. Om sommeren sikrer en poloskjorte det helt rigtige look.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.