Termobukser

Thermal trousers

Der findes stof, der giver en dejlig varme.Vores model Lupus i ren økologisk bomuld er dejlig blød på huden.Det specialfremstillede, innovative termofor beskytter mod kulde.Det holder på kropsvarmen og isolerer optimalt.Det kulørte for giver et ekstra pift, når bukserne smøges op.For et mere sporty look kan du vælge vores M|5 Thermolite® EcoMade denimbukser.Stoffet er af 100 % genbrugte materialer; hulfibrene holder på kropsvarmen og sikrer således en yderst effektiv isolering.

Læs mere
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Bæredygtig varme – i termobukser af økologisk bomuld

Et populært ordsprog siger: "Der findes ikke dårligt vejr, kun forkerte klæ'r!" Når det bliver koldt og blæsende om efteråret og vinteren, er vores termobukser det rigtige valg. Termoeffekten opnås med det særligt termofor. Det holder på kropsvarmen og holder dig dejlig varm. Materialerne er i høj kvalitet og giver god bærekomfort – de er naturligt bløde og åndbare. Vi designer termobukser i forskellige kvaliteter og pasformer, så der er noget for enhver smag og anledning. En anden fordel ved vores termobukser: De er ekstremt lette at pleje! Vi bruger ikke sarte materialer, så varmeeffekten kommer hovedsageligt fra det innovative termofor.
Du kan altså uden videre maskinvaske dine bukser. Vend bukserne med vrangen ud, lyn lynlåsen, knap knapperne, og vask bukserne ved 40° i vaskemaskinen. Særligt praktisk om vinteren: Alle termo-bomuldsbukser kan tørres i tørretumbleren. Vask, tør – færdig!

Modstå kulden – med stil

Det er vores mål, at vores termobukser ikke kun skal holde på varmen, de skal også have et flot look. Alle kender de typiske friluftsbukser lavet af knitrende funktionsmateriale, der ganske vist kan modstå kulde, men ikke ligefrem egner sig til hverdagsbrug. Derimod er vores termobukser med deres slanke, moderne snit og aktuelle trendfarver et velkomment alternativ til de kolde dage.
Med de elastiske materialer, den særlige MEYER-stræklinning og den perfekt gennemtænkte pasform giver termobukserne optimal bærekomfort – for når du føler dig godt tilpas i dine bukser, udstråler du det også udadtil. Med vores termobukser kommer du stilrent gennem efterår og vinter.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.