Termobukser

Termobukser

MEYER onlineshop tilbyder et stort udvalg af forskellige termobukser til at holde dig varm på de kolde dage. De holder dig varm takket være det specielt designede termofor. Rul dine termobukser lidt op, og gør det smagfulde ternede mønsterdesign til et ægte blikfang. Vores bukser forener et smagfuldt design med perfekt varmeisolerende egenskaber. En anden fordel ved vores termobukser er, at de er nemme at pleje. Du vasker bare bukserne ved 40° og putter dem bagefter i tørretumbleren.

Læs mere
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

TERMOBUKSER I BOMULD FRA MEYER

En populær talemåde lyder: "Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning!". Når det koldt og blæsende om efteråret og vinteren, så er vores termobukser det helt rigtige valg. Vi opnår termoeffekten med specialfremstillet termofor. De lagrer den naturlige kropsvarme og holder dig dejlig varm. Højkvalitetsmaterialerne sikrer en høj bærekomfort og er naturligt bløde og åndbare. Vi designer termobukser i forskellige kvaliteter og pasformer, så der er noget for enhver smag og lejlighed.

SLUT MED KOLDE BEN – MEYERS TERMOFOR

Vi syr ekstra, kulørt indvendigt termofor i vores termobukser. På den måde holdes kropsvarmen tilbage uden at gå tabt. Set udefra er denne foring usynlig – den virker ikke klodset og bliver ikke presset ud gennem bukserne. Og hvis du får lyst til et lidt anderledes look, så kan du rulle dine termobukser op. Vores termofor er designet med et stilfuldt ternet mønster, som tager sig flot ud, hvis du ruller bukserne op.
En anden fordel ved vores termobukser: De er utrolig nemme at pleje. Vi bruger ingen sarte materialer til fremstillingen, men stoler først og fremmest på den innovative termoforing, når det kommer til at holde dig varm. Derfor kan du også vaske bukserne i vaskemaskinen. Vend bukserne på vrangen, luk lynlåsen og knapperne, og vask bukserne ved 40° i vaskemaskinen. Særlig praktisk om vinteren: Alle termobukser i bomuld kan komme i tørretumbleren. Vask og tørring – og så er de klar til brug!

BESKYTTELSE MOD KULDE OG MODERIGTIG STIL UDELUKKER IKKE HINANDEN

Vi har gjort det til vores mål, at vores termobukser ikke kun skal holde varm men også skal have et attraktivt design. Alle kender de typiske udendørsbukser fremstillet i knitrende, funktionelt materiale, der trodser alle vintertemperaturer, men som er uegnede til daglig brug. Med deres slanke, moderne snit og aktuelle trendfarver er vores termobukser et velkomment alternativ til de kolde dage. Takket være det elastiske materiale, den specielle MEYER bagbuks i stretch og den perfekt gennemtænkte pasform sikrer denne termobuks optimal bærekomfort – for du føler det ikke kun indvendigt, når dine bukser er komfortable at bære. Det kan også ses på din udstråling. Med vores termobukser kommer du stilsikkert igennem efterår og vinter.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.