Perfect fit-bukser

Vores PERFECT FIT-bukser er kendetegnet ved en tætsiddende, sporty pasform – perfekt til mænd med en aktiv hverdag, som lægger vægt på et moderigtigt udseende. Med en fodvidde på 40 cm hører disse bukser til vores mest komfortable modeller. Med dem kan modebevidste mænd gå enhver anledning stilsikkert i møde. Elegant på kontoret, behagelig på farten eller sporty i hverdagen – med de forskellige PERFECT FIT-pasformer er du altid klædt perfekt på. 

Læs mere
Side
  1. Pris fra DKK 849,00 Regular Price DKK 1.099,00
Side
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

PERFECT FIT – TIL DEN MODEBEVIDSTE MAND

Vores PERFECT FIT-bukser er kendetegnet ved en tætsiddende, sporty pasform – perfekt til mænd med en aktiv hverdag, som lægger vægt på et moderigtigt udseende. Med en fodvidde på 40 cm hører disse bukser til vores mest komfortable modeller.

DE RETTE BUKSER TIL ENHVER ANLEDNING

Til vores PERFECT FIT-pasformer hører også vores populære CHICAGO-model. Ligesom byen, den blev opkaldt efter, er denne model ganske enkelt en smule anderledes – de diagonale lommer giver disse bukser et særligt touch. Sæt disse bukser sammen med sporty sneakers eller rustikke halvstøvler for at understrege det casual look. For dem, der foretrækker lidt mere elegante snit, er modellen NEW YORK en god idé: disse moderne flat front-chinobukser er det perfekte valg til dit kontoroutfit med sine knappede baglommer og de paspolerede franske sidelommer.

PERFEKTE PÅ FARTEN

Er du ofte på farten i dit job eller privat? Lige netop på farten er behageligt tøj et must. Derfor har vi udviklet et par bilist- og rejsebukser – vores OSLO-model. Udstyret med vores patenterede stræklinning giver de sig op til 8 cm omkring hofterne og maven. Enhver, som rejser med bil, toget eller fly, vil sætte pris på denne usynlige ekstra komfort. Måske er din næste rejse endda din velfortjente ferie – så skal du absolut have B-PALMA-modellen i kufferten: Disse tidløse, moderne bermudashorts kan ikke undværes i nogen rejsekuffert. Tør at bruge farver. Vores bermudashorts i sommerlige trendfarver er perfekte til solrige dage!

IKKE FOR SMALLE, IKKE FOR STORE

”De er for smalle”, siger nogle mænd måske om vores SLIM FIT-modeller. ”De hænger på mig”, hører man så om REGULAR FIT-modellerne med lidt mere vidde. Det perfekte kompromis? Vores PERFECT FIT-pasformer: Uanset om det er CHICAGO, NEW YORK, OSLO eller B-PALMA – prøv bare disse moderne snit. Du vil være begejstret!

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.