Fløjlsbukser

Fløjlsbukser

En karakteristisk buks, der er kendetegnet ved stoffets tekstur. Den riflede vævning med blød overfladetekstur fremstilles med en særlig væveteknik. Denne evergreen er en elegant og tidløs buks og kan kombineres på mange måder. Et glimrende eksempel er vores populære fløjlschino i uld, ROMA. Takket være den høje kvalitet og brugen af fåreuld er disse bukser ekstremt slidstærke. Uldfløjl holder dig varm om benene ved lave temperaturer og er samtidig et åndbart materiale. Du kan næppe finde et par bukser, der er så lette at pleje og samtidig tilbyder så gode bæreegenskaber.

Læs mere
  1. Pris fra DKK 1.499,00
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

FLØJLSBUKSER FRA MEYER – KLASSIKEREN BLANDT HERREBUKSER

Fløjl er kult! Fløjlsbukserne hører til klassikerne i herremoden og er især om vinteren mange mænds favorit. Det er der indlysende grunde til: Fløjl holder dig varm og er et populært alternativ til jeans på kolde dage. Det robuste stof er særdeles slidstærkt, så bukserne er næsten uopslidelige. Samtidig virker fløjl meget elegant og tidløst og kan kombineres på mange måder. Dette usædvanlige stof er igen på mode i denne sæson, og vi har designet en cool opgradering takket være nye, moderne farver og pasformer.

HVAD ER DER SÅ SPECIELT VED FLØJL?

Fløjl kendes på den riflede vævning og bløde overfladetekstur. Riflerne skyldes en bestemt væveteknik. De forskellige fløjlstyper adskiller sig ved antallet af riller.

•Bredriflet fløj: op til 10 riller for hver 10 centimeter
• Riflet fløjl: 10 til 25 riller for hver 10 centimer
• Jernbanefløjl: 25 til 40 rifler for hver 10 centimeter
• Babyfløjl: 40 til 50 riller for hver 10 centimeter

Jo færre riller fløjlet har, jo mere robust og slidstærkt er materialet. Jo flere riller stoffet har, desto finere og mere elastisk er det. Vores bukser er hovedsagelig fremstillet af riflet fløjl og jernbanefløjl og giver dermed en perfekt kombination af slidstyrke og bærekomfort. Et glimrende eksempel er vores populære fløjlschino i uld, ROMA. Takket være den høje kvalitet og brugen af fåreuld er disse bukser ekstremt slidstærke. Uldfløjl holder dig varm om benene ved lave temperaturer og er samtidig et åndbart materiale. Formstabil og så godt som krølfri – Du kan næppe finde et par bukser, der er så lette at pleje og samtidig tilbyder så gode bæreegenskaber.

FLØJL – ARBEJDSTØJ I GÅR, MODEKLASSIKER I DAG

Fløjl er et stof, der gennem tiden har passeret gennem alle samfundslag. I det 18. århundrede blev den fine rillede fløjl betragtet som meget værdifuld og var mest brugt af velhavende adelsmænd og konger – derfor blev stoffet også kaldt for "Cord du Roi", dvs. kongefløjl. Og endnu i dag bruger man navnet ”Corduroy” på engelsk. Ved slutningen af det 18. århundrede opstod der væverier i Manchester i England, som fremstillede fløjl i store mænger til fordelagtige priser. Dette var grunden til, at det især var arbejderklassen, der brugte fløjl under industrialiseringen. Senere slog fløjl også igennem i Tyskland, hvor det blev anvendt som arbejdstøj for tagdækkere og tømrere. Det var sværmeri for arbejderklassen, der fik kunstnere og intellektuelle til at bruge de såkaldte manchesterbukser i 60'erne og 70'erne – et klart oprør mod samfundets elite. I årene, som fulgte, var fløjl mere eller mindre på mode, men forsvandt aldrig helt ud af billedet. For tiden oplever fløjl en ny renæssance. Moderne snit – uanset om det skal være tætsiddende eller, som det i øjeblikket er trendy, casual og sporty – og friske trendfarver giver nyt liv til dette stof. Investér i et par gode fløjlsbukser! Dem vil du have glæde af i lang tid.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.