Denimbukser

Denim trousers

Afslappede five pocket-bukser eller elegante chinos – vores denimbukser er udelukkende fremstillet af bomuld fra kontrollerede økologiske landbrug. Det er hud- og miljøvenligt materiale, så du kan nyde bæredygtig bærekomfort. Vores denimbukser imponerer med perfekt pasform, autentisk look og sofistikerede og funktionelle detaljer. Specialeffekter, der er påsyet i hånden, gør bukserne til noget helt særligt. Stoffet er delvis blandet med miljøvenlige, genanvendte fibre og har derfor en stretch- eller superstretch-kvalitet, der giver dig absolut bevægelsesfrihed. Og det bibeholder maksimal formstabilitet.

Læs mere
Side
  1. Pris fra 799,00 DKK Regular Price 999,00 DKK
  2. Pris fra 799,00 DKK Regular Price 999,00 DKK
  3. Pris fra 799,00 DKK Regular Price 999,00 DKK
  4. Pris fra 799,00 DKK Regular Price 999,00 DKK
  5. Pris fra 879,00 DKK Regular Price 1.099,00 DKK
Side
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Denim – perfekt med stil

Den særlige runde linning sikrer maksimal komfort og en perfekt pasform. Vælg mellem følgende pasformer: den slanke Super Slim, den moderne Slim og den komfortable Regular. Vi tilbyder en bred vifte af afslappede five pocket-bukser og elegante chinos. Vælg blandt vores flotte og førsteklasses jeans i det store udvalg af forskellige vaskeeffekter, looks og farver.

Til enhver lejlighed – den rigtige form

Ud over all year-modellerne har vi også sæsonvarer. Et højdepunkt til den varme årstid er for eksempel vores M | 5 Coolmax EcoMade-denim. Økologisk bomuld blandet med Coolmax EcoMade af 100 % genanvendte materialer sikrer, at fugt transporteres væk fra kroppen og du holdes tør. Stoffet er derfor hurtigtørrende, køligt og yderst behageligt. Der er også modeller i ekstra let denimstof til sommermånederne, eksempelvis vores M | 5 Light Denim superstretch eller vores M| 5 Light Denim five pocket-shorts. Til den kolde årstid anbefaler vi vores M| 5 Thermolite-jeans, som er vidunderligt bløde og varme, eller vores two tone-stretch denimchinos, som er uundværlige i vintermånederne. Hvis du foretrækker et afslappet, men samtidigt trendy outfit, vil du elske vores M| 5 jerseydenim eller vores M| 5 jeans jogger, som er alle pengene værd. Du må heller ikke gå glip af vores bestsellere, som du kan bære hele året. For det første er der vores M| 5 superstretch-performance denim, der med sin perfekte pasform og det robuste look er velegnet til enhver lejlighed. Disse bukser imponerer til fritidsbrug såvel som i hverdagen. Og vores superstretch swing pocket-denim skiller sig ud som chinos i en slank silhuet med asymmetriske baglommer, der fremhæver de moderne linjer i bukserne. Alt dette er selvfølgelig bare forslag – find selv de denimbukser, der passer perfekt til dig!

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.