Chinos i slim fit

Slim fit-chinos overbeviser os med det slanke og alligevel behagelige look. Vælg mellem mange materialer, fra uld og bomuld til sæsonmæssige materialer som hør, fløjl eller termostof.  Med det rigtige tøj kan du næsten altid bruge slim fit-chinobukserne!

Læs mere
Side
  1. Pris fra DKK 999,00 Regular Price DKK 1.299,00
Side
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Slanke og alligevel behagelige
Slim fit-chinobukserne fra MEYER overbeviser os med det moderne, slanke og alligevel behagelige look. Pasformen er perfekt til den trendbevidste mand, fordi den er en allrounder og understreger dit outfit. Slim fit-chinobukserne Bonn og Dubai overbeviser os med det tætsiddende og alligevel ikke snørende snit. Tjek det selv, og vælg blandt de mange materialer. Fra uld og bomuld til sæsonmæssige materialer som hør, fløjl eller termostof.
Slim fit-chinos om sommeren
Du kan også finde et par slim fit-chinobukser til varme dage hos MEYER. Med samme længde som bermudashorts er de velegnede om sommeren. Alt efter, hvad du sætter dem sammen med, fås et smart eller casual look.
Mange kombinationsmuligheder
Med det rigtige tøj kan du næsten altid bruge slim fit-chinobukserne. Med skjorte og slips på kontoret eller et forretningsmøde. Men også sammen med T-shirt og sneakers i fritiden.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.