Bukser i økologisk bomuld

BIO-Baumwollhosen

Bomuldsbukser er populære, både i fritiden og på arbejdet.De er moderne, lette at holde og behagelige på huden:Med MEYERs typiske stræklinning og andelen af elastan er de særligt behagelig at have på.De fås i en bred vifte af varianter og former, fra chinos, bermudashorts og hen til klassiske jeans.

Læs mere
Side
  1. Pris fra 799,00 DKK Regular Price 999,00 DKK
Side
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Økologisk bomuld. Det bedste for dig er også det bedste for miljøet!

Til vores bukser bruger vi kun bomuld fra kontrolleret økologisk landbrug, således undgår vi helt kemiske pesticider, kunstgødning og genteknologi. Undergrunden, vandområder samt dyre- og planteliv belastes ikke, og det er en fordel for biodiversiteten. Sundere dyrkningsområder fastholder vandet mere effektivt, og det nedsætter vandforbruget betydeligt. Økologisk bomuld består af langtrådede fibre. Det gør stoffet mere holdbart og robust. Desuden styrkes etableringen af lokale, økonomiske fællesskaber gennem regional værdiskabelse.

Ressourcebesparende efterbehandling af vores tekstiler

Det særlige ved MEYER-bomuldsbukser er efterbehandlingen af stofferne i vores eget vaskeri. Uanset om det er almindeligt, mønstret, dobbeltfarvet eller vasket bomuldsstof. Vi bruger kun økologisk uskadelige tilsætningsstoffer. Vi lever op til vores ansvar for miljøet gennem vores eget vaskeri med integreret vandbehandlingsanlæg.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.