Bermudashorts og shorts

Bermudas and shorts

"Vind og sol på huden, med lidt held også havvand – og under alle omstændigheder selvfølgelig et par MEYER-shorts i ren økologisk bomuld, helt fri for kemiske pesticider og behageligt bløde! Sådan skal ægte sommerdage føles. Vores funktionelle cargoshorts med masser af gennemtænkte detaljer er fantastiske til cityture og udflugter ude i naturen. Vores sporty model Palma i smukke trendfarver overbeviser med høj bærekomfort og slank pasform."

Læs mere
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Kort og præcis – med stil.

"Vores sortiment har de helt rigtige bermudashorts til enhver lejlighed. Til en afslappet gåtur gennem byen anbefaler vi vores sporty M|5 denimshorts. Den lette, håndpåførte Using giver bukserne et autentisk look. En smule mere elegant, men ligeså afslappet, er vores bermudashorts i bomuld, som du kan få enten ensfarvet eller med spændende prints. Er du den aktive type, der holder af lange rejser og eventuelt vandreture? Så anbefaler vi vores nye cargo-bermudashorts. Superstretch-kvaliteten giver optimal komfort i timevis, og i de store sidelommer er der god plads til diverse personlige ejendele. Først på sommeren bliver der hurtigt køligt, især om aftenen – på sådanne dage er vores ¾ capri-bermudashorts guld værd. Hvad der forener alle vores shorts, er komfort – perfekte pasformer og elastiske, holdbare stoffer til vores bermudashorts er vigtige for os."

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.