Bermuda og shorts

Bermuda og shorts

Sommeren står for døren! Vores stilfulde shorts er den perfekte partner i de varme sommermåneder. Uanset, om du foretrækker trekvartlange Capri-shorts, Cargo-shorts eller Bermuda – de korte bukser er særdeles populære og for mange mænd uundværlige i feriegarderoben. Det store udvalg i moderne farver, pasformer og materialer gør bermudas til et ægte allround-ikon.  Med det rigtige tilbehør kan dit outfit se både afslappet og elegant ud. Lad vores bermudas i høj kvalitet inspirere dit spændende sommerlook.

Læs mere
  1. Pris fra DKK 699,00 Regular Price DKK 899,00
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Korte bukser til mænd: Shorts og bermudas fra MEYER

Hvad tænker du på, når du siger sommer? Hyggelige grillaftener med vennerne, en kold øl på en udendørs restaurant, en afstikker til havet ... når den varme årstid banker på døren, så griber mange mænd gerne til shortsene. Fornemmelsen af den kølige sommerbrise på huden på de varme sommerdage og solbrændte ben som yderligere fordel. MEYER tilbyder i år et særdeles bredt udvalg af stilfulde bermudas.
De helt rigtige shorts til enhver lejlighed – bermudas i alle former og farver

Vores sortiment har de rigtige bermudas til enhver lejlighed. F.eks. passer vores sportslige M|5 denimshorts perfekt til en slentretur gennem byen. Det let brugte look er håndfremstillet og fremhæver den maskuline stil. Noget mere elegante, men lige så casual, er vores bomuldsbermudas, som både fås i enkelt design eller med spændende påtryk. Er du den aktive type, som kan li' at rejse langt og også tage på vandreture? Så anbefaler vi vores nye bermudasmodel Cargo. Takket være deres superelastiske kvalitet beholder disse shorts deres optimale bærekomfort i mange timer, og de store sidelommer har plads nok til mange forskellige ting. I begyndelsen af sommeren er aftenerne tit kølige – på sådanne dage er vores trekvartlange bermudas Capri guld værd. Bærekomforten er fælles for alle vores korte bukser – vi lægger vægt på den perfekt pasform og bruger elastiske, slidstærke tekstiler til fremstilling af vores bermudas.

Vis ben – men gør det rigtigt!

Det er ikke svært at kombinere stilfulde bermudas – når man ved, hvordan det skal gøres. Den populære kombination "sandaler med hvide sokker" kan være praktisk men bør undgås af æstetiske grunde. Det er bedre at kombinere vores shorts med et par lyse sneakers, bådesko eller penny loafer – de er lige så bekvemme, og så er de moderigtige. De perfekte shorts når til cirka en håndsbredde over knæet. Hvis dine shorts er for lange til dig, behøver ikke du afkorte dem – du smøger dem bare op. Det ser både sommerligt og moderne ud. Og hvad bruger man(d) over shortsene? Med en løstsiddende skjorte, T-shirt eller polobluse kan det ikke gå galt. Vælg en livrem i læder, der matcher i farven – så er du klædt perfekt på til sommeren.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.