Bukser & bælter

  1. Pris fra 449,00 DKK
  2. Pris fra 1.099,00 DKK
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Hos MEYER Hosen finder du et stort udvalg af kvalitetsfremstillede herrebukser og chinos samt bælter af ægte læder til enhver anledning. Vores bukser udvikles på baggrund af mange års erfaring og en sikker fornemmelse for stil og design og fremstilles på vores eget europæiske produktionssted i Rumænien. Vores bukser og bælter er kendetegnet ved, at de passer perfekt, en god kvalitet og stor komfort. Udover regular fit tilbyder vi også pasformerne modern fit og Italian fit. Hvis du er på jagt efter noget særligt, anbefaler vi vores Exclusiv-bukser. Den fuldendte pasform med en elegant smal silhuet er kun et kendetegn på deres fremragende kvalitet.

MEYER-herrebukser: Kvalitet ned til mindste detalje
Det er slet ikke så nemt at finde de perfekte bukser. Hos MEYER Hosen finder du førsteklasses fremstillede herrebukser til enhver anledning. Uanset om du ønsker et seriøst look på jobbet eller er på jagt efter bekvemt fritidstøj – se de mange forskellige MEYER-bukser og -chinos, og vælg dine yndlingsbukser blandt vores pasformer.

MEYER-BUKSER OVERBEVISER DIG MED KOMFORT OG STIL
Materialer af høj kvalitet, den fremragende pasform og funktionelle detaljer gør et par MEYER-bukser så specielt. Vores bukser udvikles på baggrund af mange års erfaring og en sikker fornemmelse for stil og design. I den forbindelse er vores kollektioner kendetegnet ved at de passer perfekt, en god kvalitet, komfort og gennemtænkte detaljer. Se vores store udvalg af modeller, farver og kvaliteter i vores onlineshop.

Vores herrebukser er udelukkende fremstillet af europæiske kvalitetsmaterialer. Mange af vores buksedetaljer, såsom sikkerhedslommen, inderforet af høj kvalitet samt den patenterede runde linning lover en stor komfort. Vores ydermaterialer som altid indeholder en smule elastan garanterer i den forbindelse, at bukserne holder faconen og er plejelette.
Takket være de forskellige pasformer finder hver mand de rette bukser og det rette bælte hos MEYER.


Vi har HERREBUKSER TIL ENHVER ANLEDNING:

I MEYER onlineshoppen kan du købe herrebukser og chinos til enhver anledning. Til den kolde årstid anbefales især vores chinos af fløjl, termostof og flonel. Lette denim- og bomuldsbukser, bermudashorts og pimacotton-kvaliteter overbeviser os med materiale, som er behageligt at have på, især om sommeren. Sammen med en skjorte er disse bukser et bekvemt alternativ, som kan bruges på kontoret, med en casual T-shirt ser du også godt ud i fritiden om sommeren.

Jakkesætsbukser er egnet til anledninger, hvor du skal se seriøs ud, for eksempel som gæst ved et bryllup eller til et vigtigt forretningsmøde. Disse elegante herrebukser er fremstillet af ren ny uld af høj kvalitet og en smule lycra, som gør dem særdeles behagelige at have på og meget plejelette. De passer godt til en herrejakke, men også til en fin skjorte eller elegant strik.

Og, hvis du helst foretrækker de særlige, så prøv Meyer Exclusiv: Bukserne er kendetegnet ved håndværksmæssig perfektion. Den fuldendte pasform med en elegant, smal silhuet er kun et kendetegn af deres fremragende kvalitet. Inspireret af det traditionelle skræddersyede arbejde foretages mange produktionstrin semisartorialt.

Golfbukser: Funktionelle detaljer i syningen parret med innovative materialer er vores nye MEYER EXCLUSIVE GOLF-series visitkort. Tre fuldendte pasformer garanterer, at du ser stilsikker ud – ikke kun på fairwayen.

Også selvom om vi leverer mange bukser med et dertil passende pyntebælte, anbefaler vi dog at bruge et af vores bælter af ægte læder fra MEYER HOSEN på længere sigt.
Vi har en bred vifte af bælter – fra det klassiske stræklinningsbælte og moderne ruskindsbælte til det kontorduelige, vendbare bælte. Vores rustikke bælter helt i læder er også velegnede til moder denimbukser og chinos.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.