Kun ved at handle konsekvent kan du gøre en permanent forskel

Et væld af bæredygtige fordele - en ordliste over vores ikoner

Ren økologisk bomuld

Når bomuld dyrkes økologisk, bruges der ikke kemiske pesticider, kunstig gødning eller genteknik. Undergrunden, vandområder samt dyr- og planteliv belastes ikke, og det er en fordel for biodiversiteten. Sundere dyrkningsområder fastholder vandet mere effektivt, og det nedsætter vandforbruget betydeligt. Økologisk bomuld består af langtrådede fibre. Det gør stoffet mere holdbart og robust. Desuden styrkes etableringen af lokale, økonomiske fællesskaber gennem regional værdiskabelse. Alt i alt: Økologisk bomuld er bedre for landet, for landarbejderne og for deres helbred og velbefindende.

Læs mere Less

Produceret med 40% mindre vand

Der kræves meget vand til bomuldsdyrkning – og det ofte i regioner med vandmangel. Økologisk bomuld er et ressourcebesparende alternativ. Her er det forbudt at bruge genmodificerede planter, der har et højere vandbehov. Den økologiske dyrkning sker på et tykkere humuslag, der er bedre til at holde på fugtigheden. Konventionelle vandingsmetoder derimod resulterer i, at jorden bliver salt og eroderer. Også her beskytter den økologiske dyrkning med effektiv dråbevanding. Alt i alt bevirker disse tiltag, at vandforbruget nedsættes med 40 %.

Læs mere Less

100% klimaneutralt produkt

Verden over er der efterhånden enighed om, at vi må gøre noget ved den menneskeskabte klimaforandring. Derfor har vi registreret drivhusgasemissionerne fra aktiviteterne i vores virksomhed og udlignet dem ved at købe i alt 19.875 klimacertifikater for 2020 og 2021. Med disse certifikater støtter vi et FN-vandkraftværksprojekt i Uganda. Drivhusgasser fordeler sig jævnt i atmosfæren. Derfor har man i den folkeretligt forpligtende Kyoto-protokol bestemt at undgå udledningen, hvor det økonomisk set giver mest mening. Desuden bidrager projekter i tærskel- og udviklingslande til forbedring af den økonomiske, sociale og økologiske situation, og de understøtter implementering af FN's verdensmål. Vi har kompenseret for vores udledning af drivhusgasser og har i den anledning modtaget priserne „klimaneutral virksomhed“ og „klimaneutrale produkter“.

Læs mere Less

Produceret bæredygtigt i Europa

Som tysk familievirksomhed, grundlagt i 1960, er vi fast forankret i vores lokale region, Bergisches Land, i nærheden af Köln. Vi er førende europæisk specialist i herrebukser, og vi producerer i vores eget europæiske produktionscenter. Vores løfte „Kvalitet ned til mindste detalje!“ forpligter os ikke kun til at fremstille førsteklasses produkter. Også konsekvent bæredygtighed er en fast forankret værdi og et af vores centrale kvalitetskendetegn. MEYER. Bæredygtig, europæisk, fair.

Læs mere Less

Fair og gennemsigtig leveringskæde

Bæredygtig brug af økologiske råstoffer har høj prioritet hos MEYER. Derfor vælger vi vores leverandører – og dermed de materialer, som vi forarbejder – med største omhu. I vores egen europæiske produktion skaber vi fair og miljøvenlige rammebetingelser. Den uafhængige certificering MADE IN GREEN by OEKO-TEX® bekræfter dette. Derfor gælder det for alle vores bukser: PRODUCERET AF MATERIALER, DER ER TESTET FOR SKADELIGE STOFFER PRODUCERET PÅ ARBEJDSPLADSER, DER ER SIKRE OG SOCIALT ANSVARLIGE PRODUCERET PÅ MILJØVENLIGE ANLÆG

Læs mere Less

Naturfibrenes fremragende egenskaber

Naturen har en uovertruffen evne til at producere fibre med imponerende egenskaber. Naturfibre er blandt andet åndbare, robuste, varme- og fugtighedsregulerende, vand- og smudsafvisende samt meget mere. Sidst, men ikke mindst, er de absolut bæredygtige, fordi de er organiske og er biologisk nedbrydelige, når de har nået slutningen af deres livscyklus. Gode grunde til at bruge naturfibre – sådan som menneskerne har gjort det i tusindvis af år.

Læs mere Less

Let at holde og komfortabelt at have på

Vores bukser giver dig komfort i særklasse. Stoffets høje elasticitet gør det behageligt at have på. Og det er let at holde pænt. Efter maskinvask skal du blot hænge bukserne til tørre. Det er ikke nødvendigt at stryge dem – stoffet er næsten krølfrit.

Læs mere Less

Vand- og pletafvisende

På grund af en miljøvenlig proces, der benytter sig af nanoteknologi, får dette stof dets imponerende egenskaber. På den ene side er stoffet åndbart og fugtighedsregulerende, samtidig er der vand- og pletafvisende. Også efter op til ti maskinvaske.

Læs mere Less

Lysægte og farveægte

Moderne, miljøvenlige farver gør vores bukser ekstremt farveægte. Stoffet er også beskyttet mod lyspåvirkning, navnlig mod den høje andel af solens UV-stråler. Selv efter op til ti maskinvaske er farverne stadig flotte.

Læs mere Less

Holder varm i den kolde årstid

Hvis du er på farten en kold vinterdag, beskytter disse bukser dig mod kulde, fugtighed og blæst. Et isolerende lag holder på kropsvarmen og sikrer således en yderst effektiv varmeregulering. Samtidig er bukserne åndbare og transporterer fugt.

Læs mere Less

Af Fairtrade-certificeret bomuld.

Al bomulden er dyrket af Fairtrade-producenter og er både certificeret og handlet i henhold til Fairtrade-standarder. Fairtrade fremmer miljøbeskyttelsen og bedre arbejds- og livsbetingelser for bomuldsproducenterne. Fairtrade-modellen muliggør mere fair handelsbetingelser og effektiv regulering af de deltagende virksomheder og fællesskaber. En del af indkøbsprisen fra Fairtrade-handlet bomuld investeres i regionale udviklingsprojekter med socialt og økologisk, altså bæredygtigt, udsyn. Mere info: info.fairtrade.net/sourcing

Læs mere Less

MADE IN GREEN by OEKO-TEX®

Gennemsigtighed i vores leveringskæde har vi allerede i dag. Med et entydigt produkt-ID på vores bukser kan du spore helt præcist, hvor varen er produceret. Vi giver dig vished om, at vores bukser er produceret miljøvenligt og socialt ansvarligt. MADE IN GREEN giver dig vished om, at tekstilproduktet er testet for mere end 300 skadelige stoffer, i miljøvenlige virksomheder og på sikre og socialt ansvarlige arbejdspladser. Scan QR-koden med din smartphone, og få ren besked. Et kort viser dig, hvor buksernes enkelte produktionstrin har fundet sted. Så er det lettere for dig at træffe en bæredygtig købsbeslutning.

Læs mere Less

Coolmax® EcoMade

Coolmax® Ecomade produceres af 100% genanvendelige ressourcer og er godt for miljøet. Coolmax®-systemet er kendt for sin effektive fugtighedsregulerende effekt og store åndbarhed. Fugtigheden transporteres hurtigt ud og kan fordampe. På grund af den høje fordampningseffekt tørrer stoffet meget hurtigt. Det køler og er samtidig blødt, let og komfortabelt.

Læs mere Less

Thermolite® EcoMade

Thermolite® Ecomade produceres af 100% genanvendelige ressourcer og er derfor godt for miljøet. Thermolite-systemet varmer, er komfortabelt og vejer kun lidt – selv når det er vådt! Hulfibrene holder på kropsvarmen og sikrer således en yderst effektiv isolering. Desuden tørrer Thermolite meget hurtigere end andre kunstfibre eller bomuldsmaterialer. Du føler dig godt tilpas, selv når det er koldt.

Læs mere Less

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.