Vores livremme i ægte læder

 Vores livremme i ægte læder

Afrund dit outfit ved at matche med en livrem i ægte læder fra MEYER. Kombinér en uldbuks med en glat stretch-livrem. Med en skjorte og slips er du sikker på et flot look. Hvis du kunne tænke dig altid at have noget at vælge imellem, så kan du prøve vores vendebælte i dobbelt design. Her har du valget mellem et sort læderbælte og et mørkebrunt læderbælte med reptilprægning, som passer perfekt til vores chino-bukser. Hos MEYER lægger vi stor vægt på høj kvalitet og en økologisk og fair produktion. Derfor er vores bælter og livremme fremstillet i Europa af okselæder i høj kvalitet.

Læs mere
  1. Pris fra 449,00 DKK
  2. Pris fra 399,00 DKK
  3. Pris fra 399,00 DKK
  4. Pris fra 449,00 DKK
Die Hose wird in deutscher Konfektionsgröße versendet. Størrelsesguide Bæltestørrelse rådgiver
Sammenlignelige størrelser:

Abonner på vores nyhedsbrev og modtag information vedr. trends, tilbud og vouchers. BONUS: du modtager en voucher på 100 DKK som kan bruges på dit næste køb.

DET SIKRE TRÆF TIL DINE BUKSER: ET BÆLTE I ÆGTE LÆDER

Et bælte i høj kvalitet er vigtigt for at få dine bukser til at sidde perfekt. Og så er det samtidig meget mere end bare et praktisk tilbehør til dine bukser: Det rigtige bælte er den detalje, som gør dine bukser til mere end blot en beklædningsgenstand. F.eks. passer vores casual jeansbælte fantastisk til den sporty five pocket-model i denim. De raffinerede kontrastsømme i bæltet giver det et moderne, casual look. Det kraftige læder gennemfarves med anilin, så materialets naturlige og karakteristiske lædertekstur forbliver synlig. Perfekt til et overbevisende, autentisk jeanslook.

Vil du helst have frit valg? Så prøv vores specielle vendebælte. Takket være den særlige vendemekanisme kan bæltet drejes på spændet. Du kan vælge mellem en klassisk sort livrem, perfekt til dit business-outfit, og en mørkebrun reptilprægning – som ser særligt godt ud med chinos.

Og hvad sætter man sammen med en elegant uldbuks? Vi anbefaler vores glatte stretch-bælte i læder. Det særlige ved dette bælte er den usynlige stretchindsats, der giver dig op til tre centimers usynlig komfort. Brug det enten i en matchende nuance, eller vælg et bælte i en stærk kontrastfarve. Du bestemmer selv, hvad dit outfit kommunikerer!

EUROPÆISK KVALITET – MILJØVENLIG PRODUKTION

Ligesom for vores bukser lægger vi også her stor vægt på kvalitet og en social og økologisk fair produktion. Alle bælter fra MEYER er forarbejdede i Europa. Okselæderet i høj kvalitet køber vi hovedsagelig i Italien, hvor det garves og farves med miljøvenlige teknologier. Som ethvert andet naturligt materiale, så kræver læder en god pleje: Vi anbefaler, at du behandler det med en imprægnerende spray, inden du bruger det første gang. Brug regelmæssigt en anelse lædercreme for at holde bæltet smidigt, blødt og skinnende. Bevæg dit bælte regelmæssigt! Et bælte, som ligger for længe i klædeskabet, bliver stift og tørt. Hvis du følger disse tips, så vil du få glæde af dit bælte fra MEYER i ægte okselæder i lang tid fremover.

Vælg venligst det rigtige land, så vi kan tilbyde dig passende produkter og levere dem uden problemer.